FIT-NL

Diëtiste Channy Barzely

  • Bedrijven  Particulieren

Voedingsdeskundige

fit-nl-channy.jpg

Mijn naam is Channy Barzely. Ik ben 29 jaar. Ik ben geboren in Israël en sinds mijn 7de woonachtig in Nederland. Sinds het jaar 2008 ben ik diëtiste. Ik heb FitFood Diëtistenpraktijk in Amsterdam opgericht en sinds 2012 zijn er twee locaties bijgekomen in Leiderdorp en Rotterdam.

Naast voeding heb ik een diploma als Pedagogisch werker en kinderdiëtiste behaald. Naast volwassenen werk ik heel graag met kinderen en jongeren. Daarnaast geef ik regelmatig voorlichting in groepsverband over verschillende onderwerpen omtrent voeding. Mijn doel is om de cliënt te leren kennen. Ik doe dit door op een haalbare en persoonlijke manier te begeleiden om het doel te bereiken. Dit kan gaan om afvallen maar ook om voeding bij ziekte, allergie of sport.

Ik vind samenwerking met verschillende disciplines belangrijk. Door samen te werken (met bijvoorbeeld artsen, fysiotherapeuten of sportinstructeurs) bereik je het beste resultaat voor de cliënt. Kijk voor meer informatie over mijn praktijk op www.fitfood.info.