FIT-NL

Op een zo eenvoudig mogelijke manier een zo groot mogelijk resultaat in uw organisatie bereiken? Met een vitaliteitsprogramma van FIT-NL kan dit.

  • Bedrijven  Particulieren

Aanbod

Een voorbeeld. Als uw medewerkers stoppen met roken, levert u dat aan lager ziekteverzuim en minder rookpauzes direct geld op. Uw investering: een éénmalig, vier uur durend FIT-NL ‘stoppen met roken’ seminar in uw organisatie, met een bewezen slagingspercentage van 80 procent. Stel: 100 van uw medewerkers volgen ons seminar. 80 daarvan stoppen, één gestopte roker bespaart 4000 euro per jaar: dat levert u dus 320.000 euro per jaar op. Een ander voorbeeld: wij plaatsen een pingpongtafel in uw kantine: dit is goed voor een 1 procent lager ziekteverzuim.

Gemiddeld levert een vitaliteitsprogramma van FIT-NL minimaal tien maal zijn investering op, aantoonbaar. Wij laten uw medewerkers op vrijwillige basis stoppen met roken, meer bewegen, minder drinken, gezonder eten, meer ontspannen, beter slapen, efficiënter werken en minder stress ervaren.

Wij doen dit zonder uw organisatie te belasten, want wij regelen alles. Wij doen eerst een gezondheidsonderzoek onder uw medewerkers. Daarna presenteren wij u de resultaten en geven wij een programma-advies. Wij voeren vervolgens het programma in uw organisatie uit en meten na een jaar de behaalde resultaten. Lees meer over onze werkwijze.

Bent u benieuwd naar wat wij voor uw organisatie zouden kunnen betekenen? Een vrijblijvend kennismakingsgesprek is zo gemaakt. Wanneer schikt het u?